101

Re: 60 days = 6.000€

kab00m98 napisal:

Ima kdo izkušnje z temi očali in pa kje se jih dobi big_smile ?

edit: prebral ogromno review teh očal in bi jih rad kupil ... ampak jih mnda nikjer v EU ne prodajajo. Oni hočejo pa čez $60 poštnine kar je problem ker so očala že tako precej draga smile

kaj če nas več vzame očala hkrati je kaj ceneje poštnina? Ker 60$ se mi zdi res nenormalna cena za poštnino......

It will be legendary.

102

Poštnina je 60$ pol pa vseen kok jih vzameš. Sej 80$ ni neki velik če so res superduper uber cool špegli  tongue

103

No ja na koncu je cena prek $200 smile

Pozna kdo kakšno prodajalno v EU ? jaz sem iskal več kot 1uro pa nič našel  sad

I never see what has been done; I only see what remains to be done.

104

računite, da je pol še precej carine...

105

Ker sem taka lenoba si moram čez vikend dat zelo natančne cilje. Srčno upam, da mi jih uspe uresničit.
Danes, ko pridem domov s tekme, se prirpavim in ob polnoči že začnem svoj prvi session. Nekje 50 sngjev mora bit odigranih preden grem spat. Potem, ko se zjutraj zbudim in pridem s trgovine naredim hitro analizo v sng wizardu kake pol urce. Potem serija nekje 75-100 sngjev in malo pavze. Popoldan potem spet kratek uvod v sng wizardu in serija 75-100 sngjev. Nato malo pavze zvečer pa spet minimalno 50 sngjev in po koncu še malo vaje v sng wizardu.
Nedelja pa spet enako. Ob koncu nedelje pa prilimam graf za ta dva dneva in da vidim, če mi je uspelo 500 sngjev odigrat. Rezultat ni toliko pomemben, se pa bom striktno držal ta dva dni tega, da do konca nedelje ne pogledam stanja če sem v plusu ali minusu.
Ker vedno, ko mi gre kaka dan malo slabše potem gledam ta graf kot kak psihopat (verjetno polovico dnevnih iskanj v sharkscopu porabim za sebe  lol ) in prav negativno vpliva na mojo igro in tudi motivacijo. In potem jih namesto 80 sngjev odigram samo 30 in se mi ne da več.
Potem v ponedeljek malo omahe v torek pa pavza in priprave na turnirje.
Upam, da res naslednji teden nabavim en soliden stol in da bom grindal turnirje kot se spodobi.

Zadnji popravljal 1wayman (03-09-2010 15:43:17)

It will be legendary.

106

Danes spet neko bliskanje pa grmenje zunaj.
In seveda je internet prekinlo, tako da zdaj ne morem igrat oziroma multitablat... Sem pa zato zalaufal par turnirjev, kolikor še pač ta telefonska povezava zdrži in bom srečo poskusil pri teh....

It will be legendary.

107

Odigral sem ušivih 120 sngjev. Dol sem približno 75buyinov in smo spet tam, ko tottalno izgubim voljo do igranja, ko pride do tega.
Danes mislim, da bom zalaufal turnirje, pa da me še tam skrekajo   lol

It will be legendary.

108

keep your head up....

probi iti čez SNGWizarda, najdt al kličeš mogoče too light/tight na podlagi slabga runa, mogoče spuščač podzavestno flipe ki ti omogočajo dobr stack v nadaljevanju itd...EV se vedno obrne, sam vprašanje časa je...

lp, Pajk

109

Eto zadnjih 300 iger mam na sharkscopu znak fish  cool
Nič ne morem, se bo obrnilo, ko se pač bo.... Še vseeno danes probam 200 sngjev odigrat....
Upam, da mi takile bad run ne pride vsakih 2.5k iger kolikor sem do zdja odšpilal 45manov, ker se kr lepo pozna na winratu.....

http://www.shrani.si/f/2o/IJ/1r13xfIW/bad-run.png

Zadnji popravljal 1wayman (06-09-2010 10:20:28)

It will be legendary.

jeba je takle downswing, jst tud meu, sam se pol zadeve obrnejo...