Ker sem taka lenoba si moram čez vikend dat zelo natančne cilje. Srčno upam, da mi jih uspe uresničit.
Danes, ko pridem domov s tekme, se prirpavim in ob polnoči že začnem svoj prvi session. Nekje 50 sngjev mora bit odigranih preden grem spat. Potem, ko se zjutraj zbudim in pridem s trgovine naredim hitro analizo v sng wizardu kake pol urce. Potem serija nekje 75-100 sngjev in malo pavze. Popoldan potem spet kratek uvod v sng wizardu in serija 75-100 sngjev. Nato malo pavze zvečer pa spet minimalno 50 sngjev in po koncu še malo vaje v sng wizardu.
Nedelja pa spet enako. Ob koncu nedelje pa prilimam graf za ta dva dneva in da vidim, če mi je uspelo 500 sngjev odigrat. Rezultat ni toliko pomemben, se pa bom striktno držal ta dva dni tega, da do konca nedelje ne pogledam stanja če sem v plusu ali minusu.
Ker vedno, ko mi gre kaka dan malo slabše potem gledam ta graf kot kak psihopat (verjetno polovico dnevnih iskanj v sharkscopu porabim za sebe
) in prav negativno vpliva na mojo igro in tudi motivacijo. In potem jih namesto 80 sngjev odigram samo 30 in se mi ne da več.
Potem v ponedeljek malo omahe v torek pa pavza in priprave na turnirje.
Upam, da res naslednji teden nabavim en soliden stol in da bom grindal turnirje kot se spodobi.
Zadnji popravljal 1wayman (03-09-2010 15:43:17)
It will be legendary.