Re: POKER BOOKS in PDF
tud mene zanima tale knjiga Small Stakes No-Limit Hold’em (Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn). ČE jo ima kdo v pdf obliki bi prosil če jo lahko dobim.
Niste prijavljeni. Prosim logiraj se ali registriraj.
tud mene zanima tale knjiga Small Stakes No-Limit Hold’em (Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn). ČE jo ima kdo v pdf obliki bi prosil če jo lahko dobim.
sj je na torrentih(bestpokertorrents)..aaarghh, js pa 100 dolarjev dau za njo ![]()
Zadnji popravljal Opica (15-10-2009 14:58:40)
ja ni je več gor.
evo vam Small Stakes No-Limit Hold’em (Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn)
http://rapidshare.com/files/293391714/S
_.pdf.html
Zadnji popravljal hovnik (15-10-2009 18:05:01)
thx.
Kje je vam ekonomija majkemi.
Kar pitajte fishe z informacijami, jaoo.
Ta zadn link tudi ne dela vec .. Bi bil kdo tako prijazen in bi mi pdf poslal na mail tommydelly@gmail.com ...
hvala
Hvala ![]()
Jest bi tud rabu Small Stakes No-Limit Hold’em (Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn) pa Professional No-Limit Hold'em Vol.1
Ce ma kdo v pdf obliki bi prosu ce mi poslje na mail: dexter.xx@gmail.com
Jest bi tud rabu Small Stakes No-Limit Hold’em (Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn) pa Professional No-Limit Hold'em Vol.1
Ce ma kdo v pdf obliki bi prosu ce mi poslje na mail: dexter.xx@gmail.com
evo mas poslan ![]()
SSNLH dobu ekspresno
in to od dveh.
Hvala JoeSafari pa Sh0rTy ![]()
Zdej mi pa samo se PNLH Vol. 1 manjka ![]()
Zadnji popravljal Dexter (31-10-2009 15:22:35)
Prosim dobre ljudi, da mi posljejo "Small Stakes No-Limit Hold’em (Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn)" na alanford82@gmail.com
Prosim dobre ljudi, da mi posljejo "Small Stakes No-Limit Hold’em (Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn)" na alanford82@gmail.com
Tole je blo pa hitro.
Hvala!
Se tudi jaz priporočam na edismah@gmail.com
hvala
Če je kje kakšna dobra duša, bi lepo prosu da še men pošle na matija.kolaric@gmail.com
Dam za pir ob priliki v Domini ![]()
Evo edismah pa sleepyidiot sm vama poslal ![]()
Hvala ![]()
Hvala ![]()
tudi js bi prosil za dobro duso da mi poslje "Small Stakes No-Limit Hold’em (Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn)"
na matejtt@yahoo.com
Še jaz bi lepo prosil, če se najde dobra duša in mi pošlje knjigo" Small Stakes No-Limit Hold’em (Ed Miller, Sunny Mehta, Matt Flynn)"
Mr.Pirc@hotmail.com
A lahk en še men prosim pošlje, na naslov; ezozezo@gmail.com! ....hvala
@frapi, Pirc, nopy555: a ste jo ze dobil?
še men prosim: tilen.poker89@gmail.com
hvala
še men prosim: tilen.poker89@gmail.com
hvala
maš
Če je možno še meni: brunopa1@yahoo.com
hvala in LP