Tema: NL20 FR Wonderkid & kab00m98

pS. igrala sva bolj LAG kot pa TAG -> v večini zato ker je bila taka dinamika igre in je bilo to najbolj profitno.Drugače pa mislim, da je na micro limitih bolj profitna TAG igra z VPIP max 15 ( idealni statsi za moje pojme bi bili 14:12 ali pa 12:10 ).

Zadnji popravljal kab00m98 (21-04-2010 23:51:52)

I never see what has been done; I only see what remains to be done.

Re: NL20 FR Wonderkid & kab00m98

super, da sta posnela. Ampak, naj tisti, ki ima zvoke vklopljene za vsakič, kadar pritisne tipko za mikrofon to naslednjič izklopi  wink Ker je to piskanje nadležno.  big_smile

It will be legendary.

hehe opažam ja big_smile wonderkid ima zgleda naštimane te zvoke na ventu  wink če bo še kakšen filmček tega sigurno ne bo ^^

A mi lahko vsak od vaju pove vajine opening range UTG? Sem videl, da recimo wonderkid ni odprl 89s.0
Sam recimo odpiram 56s-JTs v UTG na FR na NL50.  Zdaj verjetno, ti ko furaš 24 miz si ne moreš privoščit in odpirat še tega handov UTG, ker bi to poneslo že tvoje statse blizu 15/12 in bi mel verjetno preveč gužve na mizah, ampak meni, ko igram 4mize Rush pa se mi zdi to odpiranje dovolj +EV.

It will be legendary.

5

Okol 8 minute se strinajm z kab00mom da sam call un JJ, pa mal manjši 3bet z AK, ker mamo pozicijo, bi pa navil na tok če bi bil OOP.

Zavisi od mize, če so sami tight pasivci za mano bom tudi jaz odpru suited connector UTG v nasprotnem primeru pa se držim PP-AQs+ za UTG. Sploh NL20 in pa manj sem prepričan, da je bolj profitno igrati zelo tight izven pozicije in zato se mi zdi odpiranje suited connectorjev neprofitno.
Dejansko nevem koliko ima tukaj veze 24 miz ker, če bi se mi zdelo +EV odpirati SC UTG potem bi jih wink

Opažam, da ima veliko igralcev na teh limith leak, da igrajo preveč handov iz slabih pozicij. Jaz igram 24 miz pa zelo hitro opazim igralce kateri odpirajo preveč handov iz zgodnjih pozicij in zato jih začnem light 3b in po pravici povedano ne spomnim se kdaj bi se kdo nazadnje prilagodil na to.

Neverjetno kako lahko nekdo UTG odpira 10+% handov in zapira 80% na 3b potem se pa sprašuje kako, da dela minus big_smile sploh na starsih kjer je cel kup agresivnih regularcev bo tak igralec vsakič ko odpre 3betan big_smile
Je pa seveda res, da če odpiraš več handov UTG, da je bolj verjetno, da boš plačan, ko dobiš res dober hand ampak v najboljšem primeru boš dobil 3b od regularca kateri bo zapru hand, ko boš naredil 4b.

Bistvo je, da se je treba prilagajat mizi in ne imeti en določen range za UTG, če lahko do neke mere delam to jaz na toliko mizah potem bi bilo neumno, da nekdo na 9 mizah ne počne tega.

Ja UTG raise odvisno od mize, povrprečno 6-8% handov.
Se strinjam da manjši 3bet z AK, za JJ pa še zmer ne razumem. Razumem da je samo call kadar iz UTG raisa tight nasprotnik, v tem primeru ima 8% raise in ima v rangu razne nižje pockete, konektorje; recimo da samo call, kako nadaljuješ glede na to da nimaš pojma kje si in ti noben flop ki ne prinese seta ni všeč?

Je preveč agresivna igra na videu(na NL50 npr. imam statse 15/10 in 3,8 agg) ampak proti takim nasprotnikom si to lahko privoščiš sploh kadar tko veselo odigrajo limp/fold ali limp/call in potem fold na cbet kadar zgrešijo.

Mislm, da za prvi video je blo uredu; tole tipko sploh nisem vedel da se tok sliš(bomo naslednič popravl).
Upam da so v videu koristne stvari ki bodo komu vsaj malo pomagale pri premagovanju teh limitov.

Lp

There is suffering in life, and there are defeats. No one can avoid them. But it's better to lose some of the battles in the struggles for your dreams than to be defeated without ever knowing what you're fighting for.

Ne mu puščat 90 centov za sladoled pa punco, ker je itak komitan smile 90 na 90 pa kr nanese smile

I'm the master of my fate, I'm the captain of my soul.

cool!
sam ne igram dolgih miz, za kratke so pa to dobri statsi.
drgač pa dobr prispevk!

gospodar svojega uma je gospodar svojega sveta

V kratkem lahko pričakujete nadaljevanje na NL50 nato pa NL100. Po tej seriji bom posnel tudi en video kateri ne bo posnetek igre pač pa nasveti kako čim hitreje premagati micro limite in nasplošno moje razmišljanje v pokru.... kako se izogniti tiltu, kako igrati več A-game in še par stvari.

kab00m98 napisal:

V kratkem lahko pričakujete nadaljevanje na NL50 nato pa NL100. Po tej seriji bom posnel tudi en video kateri ne bo posnetek igre pač pa nasveti kako čim hitreje premagati micro limite in nasplošno moje razmišljanje v pokru.... kako se izogniti tiltu, kako igrati več A-game in še par stvari.

super komaj čakam smile

12

KillerSlo napisal:

super komaj čakam smile

Sej je ze posnet:http://www.pokerpro.si/forum/topic/3944 … -fr-mybet/

F.Preseren.: Pij, jej in kavsaj za vecnost se ne ravsaj!