Zavisi od mize, če so sami tight pasivci za mano bom tudi jaz odpru suited connector UTG v nasprotnem primeru pa se držim PP-AQs+ za UTG. Sploh NL20 in pa manj sem prepričan, da je bolj profitno igrati zelo tight izven pozicije in zato se mi zdi odpiranje suited connectorjev neprofitno.
Dejansko nevem koliko ima tukaj veze 24 miz ker, če bi se mi zdelo +EV odpirati SC UTG potem bi jih
Opažam, da ima veliko igralcev na teh limith leak, da igrajo preveč handov iz slabih pozicij. Jaz igram 24 miz pa zelo hitro opazim igralce kateri odpirajo preveč handov iz zgodnjih pozicij in zato jih začnem light 3b in po pravici povedano ne spomnim se kdaj bi se kdo nazadnje prilagodil na to.
Neverjetno kako lahko nekdo UTG odpira 10+% handov in zapira 80% na 3b potem se pa sprašuje kako, da dela minus
sploh na starsih kjer je cel kup agresivnih regularcev bo tak igralec vsakič ko odpre 3betan 
Je pa seveda res, da če odpiraš več handov UTG, da je bolj verjetno, da boš plačan, ko dobiš res dober hand ampak v najboljšem primeru boš dobil 3b od regularca kateri bo zapru hand, ko boš naredil 4b.
Bistvo je, da se je treba prilagajat mizi in ne imeti en določen range za UTG, če lahko do neke mere delam to jaz na toliko mizah potem bi bilo neumno, da nekdo na 9 mizah ne počne tega.
I never see what has been done; I only see what remains to be done.