Tema: Full ring NL100 -Pjer
prikradla se je manjša napaka pri produkciji tegale filmčka, saj sta se 2 filmčka združla v enega. Se mi ne da popravljat zato sm kr tkole prlimu!
Niste prijavljeni. Prosim logiraj se ali registriraj.
prijava oziroma registracija za objavo odgovora
prikradla se je manjša napaka pri produkciji tegale filmčka, saj sta se 2 filmčka združla v enega. Se mi ne da popravljat zato sm kr tkole prlimu!
to smo cakal !!!!!
pjer 1 hand. Bi kej spremenu če bi pršu flop QT7, ti betaš on te reraisa all in. Če bi K padu na flopu je logično da greš AI (Ak je hitov) ampak če pade baba AQ lahko izločmo ostane samo še QQ, ki te reraisa all in. No kukrkol lep hand, samo je bil grozno odigran iz njegove strani, ker močno dvomim da bi ti isto odigral pf z QQ... Aja še to zakaj si ga 4betov tok mal pf? Jz bi raison na usaj 140-160 ker smo OOP...
Hvala za odgovor
tok sm ga rejzov ravno iz razloga da mam odičen STR malo več kot 2 kar bo na flopu pomenilo da bo tudi on težko odvrgel kateri koli overpar na nizek board z JJ-KK na kar ga postavim.
odlicen video
najbolj mi je pa vsec poteza, ko se delas da ti zmanjka casa. v resnici pa vsi vemo da se janeze preflop vrze za pesom
![]()
pač neki renojevega vpliva tukaj podzavestno verjetno....
nimaš pojma
sej vem, se pa trudm, pa igram tud rd!
nimaš pojma
Maš PM vidrijibrušen.
nimaš pojma
no ce pa on nima pojma, pol pa ti nared svoj filmck pa da vidmo kako se igra...
drugace pa pjer hvala za filmck kr se ksnga nared ![]()
Zadnji popravljal bucan (23-12-2009 13:10:15)
Pa šalim se malo. Kak ste se piknili ![]()
hehehe.... se posebi je pokazu z grafom da 'nima pojma'.... res zavidljiv graf pjer... in super video!!! keep it up ![]()
Ja. Vule pa me je že skoraj banov. Malo smeha mora bit.......
Ja. Vule pa me je že skoraj banov. Malo smeha mora bit.......
Tko kot sm ti reku na PM, neumesn post se mi zdi. Če bi daul smajlije al pa kej zravn al napisu joke bi blo ok ker bi zgledal kot joke. D pa direkt napišeš "nimaš pojma" človku ki že nevem kolk let hefta in je bil tolk dober d posname video se mi pa neprimerno zdi.
Zanimiv video. Hvala Pjer!
Men se zdi vsak tak prispevek naj igralcev pokerpro foruma res dobra zadeva, iz kere se lahk mi še mal slabši igralci velik naučimo.
Če se le hočemo!
Najlepša ti hvala za tale video. Ogromno se nauču, upam da mi tud kaj u glav ostane ![]()
Eno vprašanje bi imel oziroma prošnjo. Kako oziroma kje v holdem manageru si nastavim, da bom imel takšno sliko kot Pjer.
Imam sicer problem, da mi statsi prekrivajo gumb, včasih svoje karte, nekako smešno imam te statse postavljene. Ne bi pa rad nekaj na svojo roko drkal po manageru, da zadevo še ne poslabšam.
Prosim za pomoč.
Eno vprašanje bi imel oziroma prošnjo. Kako oziroma kje v holdem manageru si nastavim, da bom imel takšno sliko kot Pjer.
Imam sicer problem, da mi statsi prekrivajo gumb, včasih svoje karte, nekako smešno imam te statse postavljene. Ne bi pa rad nekaj na svojo roko drkal po manageru, da zadevo še ne poslabšam.
Prosim za pomoč.
poglej pod options-highstakes config , tam maš pa polje :pjer is one & only, pa ga obkluki
Zadnji popravljal biaggo (13-01-2010 15:19:59)
thx biaggo tut js sm tole isko,maš za pir v dobrem
......pubeci, malo resnosti. Ne, res, kje to nastavim?
Sem uredil. Desni klik in to. Lahko bi pa kdo dal kakšen namig ne? Pubeci pubeci, ne bo kruha iz te moke....
vidrijibrušen napisal:Ja. Vule pa me je že skoraj banov. Malo smeha mora bit.......
Tko kot sm ti reku na PM, neumesn post se mi zdi. Če bi daul smajlije al pa kej zravn al napisu joke bi blo ok ker bi zgledal kot joke. D pa direkt napišeš "nimaš pojma" človku ki že nevem kolk let hefta in je bil tolk dober d posname video se mi pa neprimerno zdi.
hey vule.. a mogoce ves zakaj ne morem pogledat videjov?a je trenutno kaj narobe s stranjo? ker lahko gledam videje na youtubu in na useh drugih straneh samo na pokerpro.si ne..
![]()
Tudi meni ne odpre videje. ![]()
Res je, tudi jaz nemorem gledat videov na pokerpro
Očitni je trenutno nekaj narobe, ker drugače jih jaz komot gledam, sedaj pa tudi ne morem.
lp
prijava oziroma registracija za objavo odgovora